Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > program 25.Vinobraní: Metallica potvrdila účast, Přívrat 16.9.2011 od 19h

program 25.Vinobraní: Metallica potvrdila účast, Přívrat 16.9.2011 od 19h



Datum konání:
1.4.2011

To, co se již nějakou dobu jenom šuškalo, stalo se pravdou. Z oficiálních zdrojů nám bylo potvrzeno: hlavní hvězdou pátečního večera o výročním 25. Přívratském vinobraní nebude nikdo jiný než známá skupina Metallica. "Prázdniny vždy trávím doma v Dánsku. Navíc jsme s kluky domluveni na alespoň jeden "nevšední dárek" pro naše všední fanoušky ročně.", vysvětluje, proč rocková legenda zdarma vystoupí na vesnické zábavě, její zakladatel a bubeník Lars Ulrich.
Předskokanem pátečního večera by měli být "valašští" Silent Stream of Godless Elegy, zábavu by pak dohrál Saturn z Heřmanova Městce.
Ani sobotní výroční odpoledne nebude svým programem za pátkem nijak pokulhávat. Hned po tradičním preludiu country skupiny Makadam vystoupí také známý písničkář Bob Dylan s programem "Ťuk, ťuk, zaklepej na Přívratskou bránu." Potom bude parket patřit především dětem, když s Michalem Nesvadbou odletí na planetu Yo. Večerním magnetem sobotní přívratské návsi by pak mělo být benefiční vystoupení Pražského výběru a jeho hostů. U mikrofonu by se měl vystřídat Michael Kocáb, Michal Prokop, Mikoláš Chadima, Hana Zagorová i Vladimír Mišík a Pepíček Zíma. Komu se nebude chtít jít domů, ještě si zatančí při zábavě blanenského Prorocku nebo na sále U Coufalů na bálu Melody Makers Ondřeje Havelky.
"Letošní vinobraní je výroční a tak jsme chtěli kulturní program postavit na jistých tahácích.", tvrdí starosta přívratských dobrovolných hasičů.
Nutno ještě dodat, že po celé dva dny se můžeme těšit na oblíbené bramboráčky, vína obéh druhů a především burčáček.
Na shledanou 16.-17. září. In Přívrat Veritas!