Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > FK Becherovka ve finále okreního přeboru futsalu

FK Becherovka ve finále okreního přeboru futsalu



Datum konání:
25.2.2007

V sobotu 24.2. a v neděli 25.2. vrcholil okresní přebor futsalu závěrečným turnajem. Letošní hrací systém byl oproti minulým ročníkům obměněn. Soutěž byla rozdělena na dvě skupiny, kde se tříkolově střetlo po šesti družstev. Čtyři nejlepší z každé skupiny postoupili do osmifinále závěrečného turnaje. Všechny zápasy se hrály v hale ZŠ Svatopluka Čech a v Chocni.
Naši borci skončili v základní části na druhém místě, když v patnácti zápasech osmkrát zvítězili, čtyřikrát remizovali a třikrát prohráli. V sobotním osmifinále narazili na Lhotku Česká Třebová. Bez větších problémů zvítězili v poměru 7:2 a postoupili tak do nedělního semifinále. Tam se střetli s vítězem druhé skupiny Zbloudilou střelou z Brandýsa nad Orlicí. V zápase jsme nakonec byli úspěšnější a vítězstvím 4:3 postoupili do finále.
Ve finále nás čekali Výkřiky Choceň. Začátek zápasu jsme zaspali a gólové manko již nedohonili. Ve finále jsme prohráli a celkově tak obsadili druhé místo okresního přeboru futsalu. S tímto umístěním jsme spokojeni.
Rádi bychom poděkovali našim sponzorům, zvláště pak panu Miroslavu Veselému za pomoc, které se nám dostalo.
Sportu zdar!

http://mujweb.cz/www/bslbsl/FKBecherovka