Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > BECHEROBRANÍ

BECHEROBRANÍ



Datum konání:
15.10.2005

Ahoj lidi!
Dá se říci, že akce začala již v úterý 11.října, kdy vystoupení odvolala skupina Neighbourhood, ale již ve středu díky super technice dnešní doby se mohlo proslýchat, že hrát bude Fernetšok. Maitri odvolali až v sobotu. A jak to vypadalo v sobotu? Počasí bylo suchaté a sluníčkovité a studné. Bez větších cavyků začali po osmé Ferneti docela svižně. Před devátou si všimli předsedové BSL, že mikrofon na několik vteřinek osiřel a využili tak toho k vlastní exhibici, při níž došlo na slavnostně kritický projev jednoho z nich. Fernety to nevyvedlo z míry a pokračovali v šou.
Asi tak někdy v noci, když přijeli Hadry z těla, začalo se nejprve připravovat a potom odehrávat zdramatizované drama srbského lidového vypravěče Mamko Tatiče "Jak život chodže." Soubor Loutky Tobě s ním měl premiéru již před mnoha měsíci a tak až na hostujícího bleděmudrého mudřece moc okýnek nebylo.
Hadry z těla pak hráli celkem živě, tak jak bylo slíbeno. No a oproti slibům akci do vítězného konce dotáhli Fernetšok. Hromada opilců se letos stavěla, alespoň základy, ale že potřebnou kvalitu splňovali pouze dva ze tří pilířů, i na druhý pokus nám spadla a nikdo nám ji nepostavil. Pak se dělo ještě něco. A tak nějak se BSL od ítého Becherobraní přes vété Becherobraní slavně dobelhala až k xtému Becherobraní. A tak trochu zaráží, že přišlo historicky nejmíň lidiček. Vy, vy! Uvidíme, co za rok. Inu, něco na vás nachystáme. Abych nezapomněl, Kuba tu podepisoval novou publikaci Bolebřich a patybol, která je stále ještě k mání, třebas na naší profláknutý adrese: bsl@seznam.cz
Becheru zdar!

mujweb.cz/www/bslbsl