Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > 22.ročník, Ska´N´Daal, Medvěd009, Walda Gang, Ryengle... burčák

22.ročník, Ska´N´Daal, Medvěd009, Walda Gang, Ryengle... burčák



Datum konání:
12.9.2008

Datum konání: 12.-13. září - Přívratské vinobraní

22. PŘÍVRATSKÉ VINOBRANÍ
Ve dnech 12.a 13. září pořádali hasiči v Přívratu tradiční "VINOBRANÍ". V pátek přijaly pozvání skupiny "Ska´N´Daal", "Medvěd 009" a zábavu dohrávala skupina "Prorock". Počasí přálo a tak se na návsi sešlo na 800 příznivců dobré muziky.
V sobotu se trošku ochladilo,ale to neodradilo 1400 návštěvníků od toho, aby od 14.00 hod přišli zatleskat skupinám "Šutr" a "Volnost". Na parketě se ve dvou vstupech představil železný muž "Ali" a mnoho návštěvníků potěšilo vystoupení taneční skupiny "Ryengle" z Pardubic s kolekcí irských tanců.
Ve večerních hodinách skvěle hrála venku skupina "Saturn" a na sále skupina "No&co". Největším trhákem ovšem byla skupina"Walda Gang", která dorazila až v pozdních nočních hodinách, ale na úspěchu jí to neubralo. Lidé se na parketu sice málem ušlapali, ale atmosféra byla skvělá. Nestárnoucí písničky proložené ohnivými efekty lidi pěkně rozparádily.
Letošní vinobraní se povedlo po všech stránkách. Bylo rekordní jak v počtu platících účastníků tak i v množství vypitého burčáku. Když sečteme oba dny, včetně obsazení sálu, dojdeme k číslu 2500 návštěvníků a za dva dny se vypilo 1600 litrů burčáku.
A tak nezbývá než si přát, aby i to příští a další vinobraní vyšla na jedničku.